Inzameling textiel

U bevindt zich hier: Ambtelijke organisatie » Sector RU » Beheer Openbare Ruimte » Afval » Nieuws en wijzigingen » Inzameling textiel

Inzameling textiel

22 sep

Dinsdag 30 september aanstaande zamelt Kringloop Het Goed in de gemeente Roermond aan huis textiel in. Een plastic zak waarin u textiel kunt aanbieden wordt bij u thuis bezorgd.

afbeelding van inzamelzak Het GoedDeze plastic zak kunt u vullen met kleding die u niet meer draagt. Ook lakens, dekens, poetsdoeken, restjes stof, kapotte kleding, hand- en theedoeken, gordijnen en schoenen mogen in de textielzak.

Om te voorkomen dat er veel onnodige kilometers gereden worden, vragen wij de inwoners die in buitengebieden wonen even te laten weten of er textiel moet worden opgehaald. Dit kan door (tot en met maandag 29 september) te bellen met het Kringloopwarenhuis Het Goed, telefoonnummer (0475) 331 335. Het gaat om de gebieden Hatenboer, Heide, Maalbroek, Spik, Thuserhof, Roerstreek, de Weerd en de Zuidplas.           

Heeft u een nee-ja of nee-nee sticker op uw brievenbus geplakt, dan krijgt u niet automatisch een textielzak thuisbezorgd. Als u belt met het Kringloopwarenhuis, sturen zij u een textielzak toe. Met vragen en/of klachten kunt u bellen met Kringloopwarenhuis Het Goed, telefoonnummer (0475) 331 335.

U kunt textiel ook in de ondergrondse textielcontainers deponeren of afgeven bij het Kringloopwarenhuis (Doctor Philipslaan 49b).