Fietsenstallingen binnenstad

U bevindt zich hier: Home » Bestuur en organisatie » Ambtelijke organisatie » Fietsenstallingen

Fietsenstallingen binnenstad

Fietsers kunnen in de Roermondse binnenstad de fiets onbewaakt stallen in een fietsrek of bewaakt stallen in een fietsenstalling. Het is in de binnenstad verboden de fiets op straat buiten een fietsenrek te plaatsen.

Fietsers kunnen in de Roermondse binnenstad de fiets onbewaakt stallen in een fietsrek of bewaakt stallen in een fietsenstalling. Het is in de binnenstad verboden de fiets op straat buiten een fietsenrek te plaatsen. De fietsrekken staat verspreid over de binnenstad nabij de winkelpromenades. In Roermond zijn 3 bewaakte rijwielstallingen aanwezig.

Openbare fietspompen en E-bike oplaadpunten

Sinds enige tijd staan er voor het stadhuis (op de Markt) en op de Neerstraat twee openbare fietspompen. Deze zijn gratis te gebruiken. Ook staan er op de in de fietsenstalling Neerstraat (4 oplaadpunten) en Kloosterwandplein (8 punten) elektrische oplaadpunten voor E-bikes.

In het onderstaande overzicht worden de bewaakte fietsenstallingen aangegeven. Op het kaartje zijn de locaties aangegeven. Al deze locaties liggen op een loopafstand van minder dan 5 minuten van de winkelpromenade.