Sporthal Jo Gerris

U bevindt zich hier: Sporthallen en sportvelden » Sporthal Jo Gerris

Sporthal Jo Gerris

Meer informatie over de sporthal Jo Gerris in Roermond.

Adresgegevens:

Sporthal Jo Gerris:

Achilleslaan 2A,
6042 JV Roermond.
Tel.: (0475) 359.131

't Cafe:

Fam. Schoonens
Achilleslaan 2A
6042 JV Roermond
Tel: (0475) 329 306

Jo Gerrishal

Het gebouw:

Deze sporthal is sinds 1998 in gebruik en bestaat uit 2 hallen. Hal 1 kan zowel geheel als in 2 helften gebruikt worden (middels een scheidingswand). De afmetingen van hal 1 zijn 48 m*28m*9m. Deze hal heeft ook het keurmerk van toegankelijkheid voor gehandicapten. Dit betekent dat iedereen, ongeacht leeftijd en lichamelijke gesteldheid, aan zijn of haar gezondheid kan werken. Hal 2 kan gebruikt worden als hele hal of verdeeld in 1/3 en 2/3 deel (middels een scheidingswand). De afmetingen van hal 2 zijn 44m*24m*7m.

De sporthal is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid. Een bushalte ligt op circa 150 meter afstand. De sporthal is gelegen naast zwembad de Roerdomp.

Gebruikers:

De gebruikers zijn met name sportverenigingen. Daarnaast zijn er MBvO-groepen, een hartpatiëntengroep, een parkinsonpatiëntengroep en maken scholen gebruik van deze sporthal. Particulieren kunnen ook gebruik maken van de sporthal.

Activiteiten:

In beide hallen worden, naast het gebruik door de scholen, vele soorten sport beoefend zoals: handbal, volleybal, basketbal, judo, badminton, tafeltennis, voetbal, korfbal, gymnastiek, MBvO-groepen en instuiven. De sporthal is tevens zeer geschikt voor het houden van evenementen. 

Uw Reactie
Uw Reactie