Afscheid wethouders Raja Fick-Moussaoui en Gerard IJff

U bevindt zich hier: Home » Inwoner » Actueel » Nieuwsberichten » 2018 » Afscheid wethouders Raja Fick-Moussaoui en Gerard IJff

Afscheid wethouders Raja Fick-Moussaoui en Gerard IJff

23 mei

Op 31 mei 2018 nemen mevrouw Raja Fick-Moussaoui en de heer Gerard IJff, tijdens een buitengewone vergadering van de gemeenteraad voor genodigden, afscheid als wethouder van de gemeente Roermond.

De vergadering begint om 18.00 uur en wordt uitgezonden via de website van de gemeente Roermond, www.roermond.nl en RTV Roermond.

Mevrouw Raja Fick-Moussaoui was in de afgelopen bestuursperiode wethouder voor ruimte, infrastructuur, milieu en natuur. Zij blijft actief in de Roermondse politiek als raadslid.

De heer Gerard IJff werd op 25 april 2002 benoemd tot wethouder van deze gemeente. Na zestien jaar neemt hij afscheid van de Roermondse politiek. Wij nodigen u graag uit voor zijn afscheidsreceptie, die wordt gehouden op 31 mei 2018 tussen 19.30 en 21.30 uur in het stadhuis van Roermond.

Vriendelijk verzoeken wij u zich hiervoor aan te melden. Dit kan door een e-mailbericht te sturen naar bestuurssecretariaat@roermond.nl.