Roermond Gezond als televisieserie

U bevindt zich hier: Home » Inwoner » Actueel » Nieuwsberichten » 2018 » Roermond Gezond als televisieserie

Roermond Gezond als televisieserie

23 nov

In samenwerking met de Gemeente Roermond maakt RTV Roermond het programma ‘Roermond Gezond’. Roermond Gezond staat voor positieve gezondheid. Dat is kijken naar mogelijkheden en zoeken naar manieren om zo gezond mogelijk in het leven te staan.

Dit programma laat zien hoe de mensen in Roermond omgaan met gezondheid en wat iedereen kan doen om gezond te zijn en te blijven. De afleveringen worden uitgezonden door RTV Roermond.

Op 15 juni 2017 heeft de gemeenteraad een nieuw preventie- en gezondheidsbeleid vastgesteld. Naast het uitvoeren van concrete acties voor het beleid wil de Gemeente Roermond ook het gedachtengoed van positieve gezondheid breed onder de aandacht brengen. “Door de verhalen van Roermondenaren zelf en de verhalen van professionals in beeld te brengen, denk ik dat we de boodschap van het beleid veel beter kunnen overbrengen. Daarom werken we samen met RTV Roermond om hiervoor een televisieserie te maken. En we zijn heel blij dat partners zoals het Laurentius Ziekenhuis Roermond en de GGD Limburg-Noord met ons hier ook aan meewerken ”, zegt wethouder Marianne Smitsmans.

 

Roermond gezond

Handige links