Teams Kemp en Donderberg/Hoogvonderen kampioen wijkvoetbal 2018

U bevindt zich hier: Home » Inwoner » Actueel » Nieuwsberichten » 2018 » Teams Kemp en Donderberg/Hoogvonderen kampioen wijkvoetbal 2018

Teams Kemp en Donderberg/Hoogvonderen kampioen wijkvoetbal 2018

28 jun

Woensdag 27 juni jl. zijn de wijkvoetbalteams van de Kemp en Donderberg/Hoogvonderen kampioen geworden tijdens de finale van het wijkvoetbal 2018. De wijkvoetbalteams van Herten en Swalmen gingen er met de fair play prijs vandoor.

De originaliteitsprijs werd gewonnen door Herten en ’t Veld. Zij hadden de meest enthousiaste supporters meegenomen naar de finalemiddag. De finale werd gespeeld op het grasveld aan de Schout Roffaertstraat in Roermond en werd georganiseerd door Sportservice Roermond in samenwerking met Stichting Wel.kom.

De afgelopen maand hebben verschillende voorrondes plaatsgevonden. In de wijken Donderberg, ’t Veld, Swalmen, Kemp, Maasniel en Herten hebben teams op woensdagmiddag tegen elkaar gespeeld. Er werd gespeeld in twee categorieën, namelijk 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 13 jaar. De winnaar van iedere voorronde vertegenwoordigde zijn wijk in de finale. Het publiek zag na de wedstrijden de volgende eindstanden van het wijkvoetbaltoernooi op het scorebord:

Categorie 6 t/m 9 jaar:
1. Kemp
2. Herten
3. ’t Veld/Vrijveld
4. Swalmen
5. Donderberg/Hoogvonderen

Winnaars Kemp

Categorie 10 t/m 13 jaar:
1. Donderberg/Hoogvonderen
2. Swalmen
3. Herten
4. ’t Veld/Vrijveld
5. Kemp

Winnaars Donderberg Hoogvonderen

Kijk voor een terugblik met foto’s op www.facebook.com/sportserviceroermond.