ANWB AutoMaatje binnenkort van start in Roermond

U bevindt zich hier: Home » Inwoner » Actueel » Nieuwsberichten » 2019 » ANWB AutoMaatje binnenkort van start in Roermond

ANWB AutoMaatje binnenkort van start in Roermond

02 apr

Ook in Roermond zitten veel mensen gedwongen achter de geraniums met een sociaal en mobiliteitsprobleem. Dit leidt tot eenzaamheid. Er is weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of anderen met een beperking. Mede hierdoor komen velen van hen nauwelijks nog uit hun huis en raken zij in een isolement.

ANWB AutoMaatje  biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Als vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto tegen een kleine kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten. De professionals van ANWB en Stichting Wel.kom Roermond bieden het AutoMaatje platform waarop dit duurzaam mogelijk is. We werken samen met andere partijen, waaronder de gemeente.

Wilt u ook een AutoMaatje worden voor minder mobiele plaatsgenoten? Wilt u een uitnodiging voor de voorlichtingsbijeenkomst voor vrijwilligers? Bel : 06-52562852 of mail: maatjeopmaat@welkom.nu.

AutoMaatje