Een nieuw speel- en beweegbeleid: ook jongeren kunnen meedenken!

U bevindt zich hier: Home » Inwoner » Actueel » Nieuwsberichten » 2019 » Een nieuw speel- en beweegbeleid: ook jongeren kunnen meedenken!

Een nieuw speel- en beweegbeleid: ook jongeren kunnen meedenken!

09 mei

De gemeente Roermond werkt aan nieuw beleidsplan voor speel-, sport- en beweegvoorzieningen in de openbare ruimte. We nodigen alle inwoners in Roermond uit om mee te denken. In juni 2018 zijn we gestart met de belangrijkste doelgroep: de kinderen! In september 2018 zijn vanuit heel Roermond verschillende enquêtes ingevuld. Nu is het speciaal de beurt aan de jongeren.

Jongerenenquête

We willen graag dat ook jongeren meedenken over de voorzieningen voor jongeren om te bewegen en sporten in de openbare ruimte. Ben jij tussen 12 en 18 jaar en wil jij graag meedenken, of je mening geven, over de voorzieningen voor jongeren om te bewegen en te sporten in de openbare ruimte?

Dan nodigen we je graag uit om de online enquête in te vullen. De resultaten uit deze enquête worden straks meegenomen in het opstellen van een nieuw speel- en beweegbeleid.

Klik op onderstaande button om de vragenlijst te openen.

Klik hier om mee te doen aan de enquete

Jongerenworkshop

Daarnaast organiseert de gemeente een jongerenbijeenkomst waarin we wensen en ideeën van jullie willen ophalen over beweegruimte en sportvoorzieningen in de openbare ruimte. We willen op deze avond ook de eerste resultaten van de enquête presenteren. Deze avond vindt plaats op  5 juni van 19 tot 21 uur in Jongerencentrum De Terp, Gerrit Verhoevenstraat 14, Roermond. Je kunt je hiervoor aanmelden via annemarieke@obb-ingenieurs.nl.

Je kunt jouw wensen en ideeën of opmerkingen ook doorgeven via dit mailadres.