Ingebruikname ondergrondse containers Nassaustraat

U bevindt zich hier: Home » Inwoner » Actueel » Nieuwsberichten » 2019 » Ingebruikname ondergrondse containers Nassaustraat

Ingebruikname ondergrondse containers Nassaustraat

23 mei

Op woensdag 22 mei zijn de nieuwe ondergrondse containers in de Nassaustraat in gebruik genomen. Kinderen van de Kinderwijkraad Roermondse Veld gooiden samen met wethouder Rens Evers glas, textiel, blik en drankenkartons in de daarvoor bestemde containers.

De nieuwe containers in de Nassaustraat zijn de eerste van een vervangingsoperatie in de gemeente. Die vervanging loopt nog door in de komende jaren. Omwonenden worden tijdig geïnformeerd wanneer de containers in hun buurt of wijk aan de beurt zijn.

Graag nodigt de gemeente alle inwoners uit om thuis het afval goed te scheiden en veel gebruik te maken van de ondergrondse containers. Kijk op www.roermond.nl/afval voor meer informatie en de plekken waar de containers staan.

Schone en veilige omgeving

De gemeente vernieuwt oude containers en zorgt voor uitbreiding. Hiermee wordt het voor inwoners nog gemakkelijker om het afval goed te scheiden en duurzaam af te voeren. Het is nu zaak om de containers en de omgeving schoon en veilig te houden.
Afval dat niet in de containers thuis hoort kan naar het Milieupark aan de Mijnheerkensweg 31 (tegenover de papierfabriek in Roermond) gebracht worden. Verder kan er gebruik gemaakt worden van de dienstverlening van Kringloopwarenhuis Het Goed.

Voorkom een boete en zet geen afval bij de containers!

Een voorbeeld van een ondergrondse container