Opening woonkamer in de wijk 't Roermondse Veld

U bevindt zich hier: Home » Inwoner » Actueel » Nieuwsberichten » 2019 » Opening woonkamer in de wijk 't Roermondse Veld

Opening woonkamer in de wijk 't Roermondse Veld

15 mei

Op zaterdag 18 mei 2019 vindt de officiële opening plaats van de nieuwe woonkamer in de wijk ’t Roermondse Veld aan de Spoorlaan Noord 95. Ook wordt ook de Veldenaar van het Jaar 2019 voor de 15e keer uitroepen. Aansluitend is er een feestelijk programma voor groot en klein.

Gedurende deze feestelijke middag, georganiseerd door de wijkraad Roermond Oost, kunt u het nieuwe pand bezichtigen, meedoen aan diverse activiteiten en, onder het genot van een hapje en een drankje, buurtbewoners en maatschappelijke partners van de wijk ontmoeten.
U bent van harte welkom.

  • Wanneer: zaterdag 18 mei 2019
  • Hoe laat: van 11.30 uur tot 16.00 uur
  • Waar: Spoorlaan Noord 95 - Roermond

Wat is er te doen in de woonkamer?

De woonkamer brengt mensen uit de wijk ’t Roermondse Veld samen. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kunt u elkaar iedere dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.00 uur  tot 16:00 uur ontmoeten of het Goede Doelen Huis “Don Camillo” bezoeken. Vrijwilligers van de woonkamer organiseren diverse leuke activiteiten zoals; bloemstukjes maken, kienen, spellen middag voor kinderen of multicultureel eten.

Heeft u vragen?

U kunt in de huiskamer ook terecht met vragen. Maatschappelijke partners zoals het zorgteam Roermond zijn op vrijdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur aanwezig. De wijkagent en wijk-Boa zijn er elke eerste woensdag van de maand tussen 13.30 uur en 14.30 uur.

Een nieuw pand?

Omdat de woonkamer aan de Prins Bernhardstraat in de toekomst wordt gesloopt, zijn de vrijwilligers op zoek gegaan naar een nieuw pand. Dat is nu dus gevonden en wordt 18 mei geopend door Wethouder Rens Evers (wethouder voor klimaat, wijken en infrastructuur ) en wethouder Marianne Smitsmans  (wethouder voor maatschappelijke zorg, volksgezondheid, communicatie en burgerparticipatie).

Graag tot ziens aan de Spoorlaan Noord 95!