Roermond zet 'voorkomen geldzorgen' op de kaart

U bevindt zich hier: Home » Inwoner » Actueel » Nieuwsberichten » 2017 » Roermond zet 'voorkomen geldzorgen' op de kaart

Roermond zet 'voorkomen geldzorgen' op de kaart

11 jul

Het loket schuldhulp van de Gemeente Roermond wil op een actieve manier geldzorgen bij inwoners voorkomen. Begin juli zijn door de hele stad posters verspreid om hier meer bekendheid aan te geven.

Het loket schuldhulp is er voor alle mensen die in Roermond wonen en geldzorgen hebben of graag in aanmerking willen komen voor financieel advies. Dit financieel advies en de schuldhulpverlening zijn overigens gratis. Ook is er een gratis telefoonnummer voor mensen die graag financieel advies willen krijgen: 0800-0202054.

Samen voor elkaar

Henriëtte Arts is teamleider van het loket schuldhulp:  “Onze kracht zit in het bieden van een oplossing op maat. Binnen ons team kunnen we snel schakelen. Ook kunnen wij dankzij verschillende samenwerkingsafspraken met zowel maatschappelijke partners als bedrijven maatwerk leveren. Zo zorgen wij ervoor dat mensen niet, of niet verder in de geldproblemen komen. Wij kunnen ook hulp bieden in de vorm van budgetbegeleiding. Zo zorgen wij samen met de klant voor een blijvende oplossing van geldzorgen.”

Het loket Schuldhulp is te vinden in het Stadskantoor. Dit ligt aan het Kazerneplein tegenover de bioscoop.

Loket Schuldhulp