Bijeenkomst Werk en Mantelzorg op 25 september

U bevindt zich hier: Home » Bestuur en organisatie » Projecten in Roermond » Roermond Om! » Mantelzorg » Bijeenkomst Werk en Mantelzorg op 25 september

Bijeenkomst Werk en Mantelzorg op 25 september

13 sep

Over de balans tussen werk en mantelzorg organiseert Wij Mantelzorgers Roermond op 25 september een bijeenkomst: Hoe bewaar je de balans tussen je werk en mantelzorg thuis?

Combineer je jouw betaalde baan met mantelzorgtaken? Dan ben je niet de enige: één op de vijf werkenden doet dit. De combinatie van werken en zorgtaken kan zwaar en lastig zijn. Om te zorgen dat je beide naast elkaar kunt blijven doen, is het belangrijk dat je een goede balans vindt. En voldoende tijd voor jezelf hebt.

Over deze balans tussen werk en mantelzorg organiseert Wij Mantelzorgers Roermond op 25 september een bijeenkomst. Het gaat dan over de aspecten die het werken en zorgen met zich meebrengen, thuis en op het werk. Mantelzorg is zo vanzelfsprekend dat we soms vergeten wat de invloed ervan kan zijn, positief en/of negatief. 

Wil jij:

  • Ervaringen uitwisselen met werkende mantelzorgers?
  • Handige tips en adviezen delen en ophalen?
  • Een mooie en inspirerende avond meemaken?

Dan ben je van harte welkom op deze bijeenkomst!

Datum en tijd:  dinsdag 25 september, 19.30 uur - 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: de Graasj, Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP Roermond
Aanmelden: via lei.janssens@pggmenco.nl of telefonisch 06 1216 1718

Wij Mantelzorgers Roermond

Wij Mantelzorgers Roermond is dé ontmoetingsplek van en voor mantelzorgers. Op haar website staan veel praktische adviezen en verhalen rond mantelzorg. Ook organiseert zij maandelijkse bijeenkomsten voor mantelzorgers. Deze staan in het teken van ervaringen uitwisselen. Voor de deelnemers zijn ze een feest van herkenning. Gezellig en leerzaam. Deelnemers merken hier dat zij niet als enige met allerlei vragen worstelen. Dit bondgenotencontact geeft mantelzorgers een flinke steun in de rug.
Meer weten? Kijk op de website https://www.pggmenco.nl/jouw-communities/mantelzorg-roermond

Handige links