Vergunning parkeerterreinen

U bevindt zich hier: Home » Vergunning parkeerterreinen

Vergunning parkeerterreinen

Beschrijving

Als u werkt in een gebied met betaald parkeren maar er niet woont, kunt u in aanmerking komen voor een Vergunning Parkeerterreinen. Met een dergelijke vergunning kunt u parkeren op de parkeerterreinen Wilhelminaplein en Moutfabriek.

Met deze vergunning parkeerterreinen mag u op beide genoemde terreinen parkeren.
Een plattegrond met de parkeerterreinen vindt u op www.p1.nl.

Let op!

De aanvraag voor de vergunning parkeerterreinen (voorheen parkeerabonnement) is volledig digitaal en wordt ook alleen digitaal verstrekt.

Wat moet ik doen / Hoe vraag ik het aan?

Het bedrijf P1 verzorgt voor de gemeente Roermond de uitgifte van de vergunning parkeerterreinen. U kunt uw vergunning(en) parkeerterreinen alléén digitaal aanvragen via de webshop van P1. Hier kunt u alle nodige persoons- en voertuiggegevens invullen en de gewenste vergunning kiezen. Vervolgens gaat u door naar de betaling, u kunt hier kiezen voor een iDEAL-betaling of een factuur. De factuur wordt direct per e-mail naar u verzonden, de verwerking van uw betaling per bank kan enkele dagen duren.

Waar vraag ik het aan?

Heeft u vragen over de digitale verstrekking van vergunning parkeerterreinen voor parkeerterreinen, dan kunt u contact opnemen via parkeerserviceroermond@p1.nl

Link naar meer informatie

Wijzigingsdatum:

dinsdag 18 september 2018

Voorwaarden

Er gelden geen criteria, iedereen kan een vergunning digitaal aanvragen. Op een vergunning wordt maximaal één kenteken vermeld.