Limburg Light Run 2018

U bevindt zich hier: Ambtelijke organisatie » Sportservice » Nieuws » Limburg Light Run 2018

Limburg Light Run 2018

15 jan

Na drie succesvolle edities organiseert Sportservice Roermond in 2018 alweer de vierde editie van de ‘Limburg Light Run’. Een run zonder tijdsregistratie, maar vol van beleving; muziek, licht en sfeer. Inschrijven is gratis en de FUN-factor staat bij dit evenement centraal. Wil je hier bij zijn, lees dan snel verder!

foto lichtijesAfstanden
Het startschot wordt op vrijdag 16 maart 2018 om 20.00 uur op de Markt in Roermond gegeven. De deelnemers zullen, versierd met lampjes en andere versieringen, een route van 5 kilometer door de straten van Roermond afleggen. Wanneer je liever wandelend geniet van “Roermond by night” dan kan je deelnemen aan de wandeltocht door de binnenstad van 1.5 kilometer. Deze wandelroute is tevens geschikt voor mensen in een rolstoel. Zowel op de Markt als langs het parcours zal er voor de nodige sfeer en beleving worden gezorgd.

Inschrijven
Wil jij je aanmelden voor de Limburg Light Run op vrijdag 16 maart? Klik dan op een van onderstaande links.

Individueel 5 km

Groepen 5 km (5 personen of meer)

Wandelroute 1,5 km (groepen en individueel)

Wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol. Naast individuele deelname is het ook mogelijk om samen met je vriend(inn)engroep, team, collega’s, familie of vereniging deel te nemen (minimaal 5 deelnemers per team) zie linkjes hierboven.

Meer info
Houd voor meer informatie onze Facebookpagina in de gaten en meld je aan voor het evenement.