Sport- & Speldag zaterdag 6 oktober 2018

U bevindt zich hier: Ambtelijke organisatie » Sportservice » Nieuws » Sport- & Speldag zaterdag 6 oktober 2018

Sport- & Speldag zaterdag 6 oktober 2018

03 sep

Op zaterdag 6 oktober 2018 vindt in en rondom sporthal Jo Gerris de vierde sport- & speldag plaats voor iedereen met een beperking. Je kunt daar gratis kennismaken met verschillende sporten voor mensen met een beperking. Deelname is gratis en aanmelden kan via www.ikkansporten.nl

  • Om 13.00 uur start de gezamenlijke warming up. Vervolgens zullen verschillende sportverenigingen uit Roermond en omgeving het activiteitenprogramma verzorgen waar iedereen aan kan deelnemen. Naast dit aanbod zijn er tal van nevenactiviteiten waaraan iedereen mag deelnemen, dus neem je gezellig iemand mee! Er is een springkussen, een knutselhoek, er kan gevoetbald worden maar ook een potje Boccia worden gespeeld. 
  • Van 14.00 tot 15.00 uur is er een zwemactiviteit. in het 25-meterbad van zwembad De Roerdomp. Het zwembad ligt op loopafstand van de Jo Gerris hal.
  • Omstreeks 16.00 uur komt het actieve gedeelte ten einde en sluiten we de dag op feestelijke wijze af.

De toegang is gratis. De dag wordt georganiseerd door Stichting Sportdag Roermond, PSW Vrije Tijd, Daelzicht, Iedereen Kan Sporten Midden Limburg, Stichting Gehandicapten Platform Roermond, de Mutsaersstichting en Sportservice Roermond.

Aanmelden

Uiteraard wil je deze mooie dag niet missen! Aanmelden kan via www.ikkansporten.nl. Meer informatie of vragen? Neem dan contact op met paulineschrooten@roermond.nl / 06-30202582.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen voor de zwemactiviteit.

Tot zaterdag 6 oktober!