Sportgala 2017

U bevindt zich hier: Ambtelijke organisatie » Sportservice » Nieuws » Sportgala 2017

Sportgala 2017

10 nov

Elk jaar organiseert de Stichting Sportraad met ondersteuning van Sportservice Roermond het Roermondse Sportgala. ‘Autoschade Peter Brouwers’ heeft besloten nog één jaar hoofdsponsor van het Sportgala te zijn. Dit 37ste Sportgala wordt gehouden op donderdagavond 25 januari 2018 in Theaterhotel ‘’de Oranjerie’’ in Roermond.

foto sportgalaNet als voorgaande jaren vragen wij de Roermondse Sportverenigingen om de kampioenen binnen de vereniging, over de periode 1 oktober 2016 t/m 28 november 2017, op te geven voor het Sportgala. Tevens kan een sportvereniging leden nomineren die eventueel in aanmerking komen voor de ‘Zilveren Speld’ en/of de ‘Aanmoedigingsprijs’. Behalve het uitreiken van de diverse waarderingen zijn er die avond natuurlijk ook optredens van bijzondere gasten uit de sportwereld.

Hieronder vindt u een aantal bestanden betreffende het Sportgala dat dit jaar gehouden wordt op donderdag 25 januari 2018. De periode waarover kampioenen kunnen worden opgeven is het sportseizoen 1 oktober 2016 tot en met 28 november 2017.

- Reglement Sportgala
Opgaveformulier voor de kampioenen
Aanmeldformulieren voor de waarderingsprijzen

Aanmelden kan door vóór 1 december 2017 te mailen naar: sportgala@roermond.nl.

Als er géén kandidaten zijn binnen de vereniging, die voor één van de vijf waarderingen in aanmerking komen, vragen wij de vereniging toch het totaaloverzicht tijdig te retourneren. Hierop kan aangeven worden of een delegatie van de vereniging het Sportgala wel of niet bijwoont.

Met klem vragen wij de sportverenigingen om alleen kaarten aan te vragen voor kampioenen die ook daadwerkelijk naar het Sportgala komen! Dit om te voorkomen dat er lege plekken in de zaal zijn en we familieleden van de kampioenen moeten teleurstellen, aangezien die er graag bij willen zijn.

Indien er nog vragen zijn, dan kunt u een e-mail sturen naar: sportgala@roermond.nl.