Seniorensport

U bevindt zich hier: Ambtelijke organisatie » Sportservice » Seniorensport » Meer Bewegen voor Ouderen

Seniorensport

Hier vindt u alle informatie over het Meer Bewegen voor Ouderen, de Beweegdagen voor senioren en de inloopmiddagen van Line Dance.

Foto van MBvO zwemmenMeer Bewegen voor Ouderen (MBvO) in Roermond

Meer Bewegen voor Ouderen staat voor bewegingsactiviteiten voor mensen van 60 jaar en ouder. Door Sportservice Roermond worden wekelijks, op verschillende plaatsen in Roermond MBvO-activiteiten georganiseerd. Een aantal voorbeelden zijn: gymnastiek, yoga, volksdansen, line-dance, nordic walking en zwemmen.

Klik hier voor het gehele MBvO activiteitenprogramma.

De doelstelling van het MBvO is om zolang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren. De begeleiding van de activiteiten is in handen van speciaal opgeleide docenten die de lessen aanpassen aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers.

Foto van MBvO Nordic WalkingOm aan de activiteiten deel te nemen hoeft u nergens lid van te zijn. U moet wel woonachtig zijn in de gemeente Roermond en 60 jaar of ouder zijn. Binnen het MBvO gaat het niet om wedstrijden of prestaties; gezelligheid en sfeer staan centraal. Tegelijkertijd werkt u natuurlijk op een leuke en ontspannen manier aan uw gezondheid.

Voor contact, vragen of meer informatie over de MBvO activiteiten, Beweegdagen of de inloopmiddagen bij Line Dance kunt u terecht bij: Jerry Sahusilawane: telefoonnummer: 0475 - 359 438, e-mail: jerrysahusilawane@roermond.nl bereikbaar op dinsdag of woensdag.