Parkeerterrein Wilhelminaplein

U bevindt zich hier: Ambtelijke organisatie » Parkeren » Wilhelminaplein

Parkeerterrein Wilhelminaplein

Informatie over ligging, tarieven, openingstijden en abonementen vindt u op deze pagina.

Algemene informatie

Adres:  Wilhelminaplein, Roermond
Telefoon: 0475-359 999
Doorrijhoogte: onbeperkt
Parkeerplaatsen: 170

Tarieven:

Uur tarief: € 1,30
Dagkaart: € 5,00 

Betaaltijden

  • Maandag tot en met zaterdag  van 8:00 - 20:00 uur
  • zondag 12:00 - 20:00 uur

Betaalmogelijkheden: 

  • Cash
  • Pin

In- en uitrijden:

7 x 24 uur

Producten

De volgende producten zijn beschikbaar in de webshop:

Weekdagvergunning: Vergunning om de gehele week (maandag t/m zondag) te parkeren op de parkeerterreinen P12, P17 en P19.
De kosten voor een Weekdagvergunning zijn € 41,00 per maand.

Werkdagvergunning: Vergunning om op werkdagen (maandag t/m vrijdag) te parkeren op de parkeerterreinen P12, P17 en P19.
De kosten voor een Werkdagvergunning zijn € 31,00 per maand.

Weekendvergunning: Vergunning om op zaterdag en zondag te parkeren op de parkeerterreinen P12, P17 en P19.
De kosten voor een Weekendvergunning zijn € 31,00 per maand.

Ook kunt u heel eenvoudig een dagkaart aanvragen voor de bovengenoemde parkeerterreinen. Deze dagkaart kost €5,- en is een hele kalenderdag geldig. U kunt zoveel dagkaarten aanvragen als u wilt, er is hier geen maximum aan verbonden. Deze dagkaarten worden uitgegeven per kenteken. Wijzigingen aanbrengen in het kenteken op een dagkaart is helaas niet mogelijk.

Kenteken scannen

De parkeervergunningen voor bovengenoemde parkeerproducten worden digitaal uitgegeven. Dit betekent dat de handhaving plaatsvindt door het scannen van het kenteken.

Betaling via webshop

U kunt uw aanvragen in de webshop betalen via iDEAL, daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een factuur per email te ontvangen. Indien u uw aanvraag betaald via iDEAL zult u direct een bevestiging per mail ontvangen en de vergunning kan direct gebruikt worden. Kiest u ervoor om uw aanvraag te betalen via de factuur dan kunt u pas gebruik maken van uw vergunning op het moment dat de betaling is verwerkt en u een bevestiging per email heeft ontvangen.

Kentekenwijziging

U kunt via de webshop eenvoudig uw kenteken wijzigen voor een vergunning die u in de webshop heeft aangevraagd. Wanneer u in de webshop inlogt met de aan u verstrekte inloggegevens, kunt u in ''mijn account'' bij de betreffende vergunning op het huidige kenteken klikken, waarna u een kentekenwijziging kunt doorgeven. U kunt zowel een tijdelijke kentekenwijziging als een permanente kentekenwijziging doorgeven.

Inloggegevens vergeten

Na de eerste keer te hebben ingelogd in de webshop ontvangt u per mail inloggegevens. Met deze gegevens kunt u in het vervolg inloggen in de webshop. Indien u uw inloggegevens vergeten bent, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik op ''wachtwoord vergeten'' in de webshop. U dient het emailadres dat u gebruikt heeft bij aanmelding in de webshop in te geven. U ontvangt direct een nieuw wachtwoord per email.

Waar vraag ik het aan?

P1 verzorgt namens de gemeente Roermond de uitgifte van de vergunningen voor deze parkeerlocatie. U kunt uw parkeerproduct aanvragen via https://vergunning.p1overheid.nl/roermond. Heeft u vragen over de digitale verstrekking van uw vergunning voor deze parkeerlocatie, dan kunt u contact opnemen via parkeerserviceroermond@p1.nl.