Burgernet: Samen voor een veilige buurt

U bevindt zich hier: Home » Inwoner » Veiligheid » Burgernet: Samen voor een veilige buurt

Burgernet: Samen voor een veilige buurt

Burgernet is een uniek samenwerkingsverband tussen burgers, gemeente en politie om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te bevorderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een telefonisch netwerk van inwoners en medewerkers van bedrijven uit de gemeente.

Burgernet

Meld u nu aan bij Burgernet

Voelt zich betrokken bij de veiligheid in uw buurt of wijk? Vindt u wonen en leven in een veilige omgeving belangrijk? Bent u alert en bereid een bijdrage te leveren aan een prettige woonomgeving? Dat kan, door u nu via www.burgernet.nl/aanmelden aan te melden bij Burgernet!

Met elkaar zorgen we voor een veiliger woonomgeving

Als deelnemer aan Burgernet ontvangt u een bericht op uw mobiele telefoon als er bij u in de buurt bijvoorbeeld een kind vermist is of als de politie op zoek is naar een verdachte. Hoe meer mensen meedoen aan Burgernet, hoe sneller iemand gevonden is. Dat kan gewoon vanuit uw eigen huis, op straat of vanaf de werkplek. Kijk voor meer informatie of om u direct aan te melden op www.burgernet.nl. Daarnaast kunt u de Burgernetapp downloaden in de App- en Play-Store op uw smartphone.