Zorgteam Roermond actief in hele gemeente

U bevindt zich hier: Ambtelijke organisatie » Sociale Zaken » Zorgteam » Nieuws van het Zorgteam Roermond » Zorgteam Roermond actief in hele gemeente

Zorgteam Roermond actief in hele gemeente

Bij het Zorgteam Roermond kunt u terecht met vragen over uw gezondheid, wonen, werk, dagbesteding, vrijwilligerswerk, WMO-voorzieningen of overige dagelijkse dingen. Zij denken met u mee en gaan samen met u op zoek naar oplossingen voor uw vraag of probleem.

Het Zorgteam Roermond is actief in de gehele gemeente en heeft op verschillende locaties in de stad inloop- spreekuren. Als u een vraag heeft, neemt u contact op met het Zorgteam bij u in de buurt om een afspraak te maken voor een bezoek bij u thuis. Dit kan op de daarvoor beschikbare spreekuren.

Daarnaast kunt u buiten de spreekuren iedere werkdag contact opnemen via de volgende telefoonnummers: 0475 – 359 121 of 0475 – 359 999 of een verzoek achterlaten op emailadres: infozorgteam@roermond.nl. Wij nemen dan contact met u op. Na een melding maken wij een afspraak met u voor een gesprek of krijgt u informatie over waar u terecht kunt met uw vraag als deze niet door het Zorgteam Roermond opgepakt kan worden.

Inloopspreekuren

Op dit moment worden er op 8 plekken in Roermond spreekuren gehouden:

  • Dinsdagochtend van 9.00 uur tot 11.00 uur in het paramedisch centrum Herten, Julianaplein 15.
  • Dinsdagmiddag van 14:30 uur tot 16:30 uur in Medisch Centrum Bredeweg, Bredeweg 239 (derde verdieping). 
  • Dinsdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum Tegelarijeveld, Schepen van Hertefeltstraat 26A. 
  • Dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur in Gezondheidscentrum ’t Zand, Heinsbergerweg 2. 
  • Woensdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur in het Medisch Centrum Aan de Singel, Minderbroederssingel 2.
  • Donderdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur in ’t Paradies, Munsterstraat 61.
  • Donderdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur in het Servicepunt Swalmen, Markt 3, met uitzondering van de eerste donderdag van de maand.
  • Eerste donderdag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur in St. Jan Baptist, Neerstraat 1.

Actuele informatie Zorgteam Roermond

De spreekuren worden verder uitgebreid of wijzigen van locatie als blijkt dat de bereikbaarheid van het Zorgteam Roermond voor inwoners daardoor beter wordt. Wij zijn in verschillende wijken nog aan het onderzoeken waar een inloop- spreekuurlocatie kan komen, eventueel in gezamenlijkheid met de bestaande loketten zoals die al in wijken zijn. Hou www.roermond.nl/zorgteam in gaten voor  de meest actuele lijst.