Een afspraak maken

U bevindt zich hier: Home » Bestuur en organisatie » Contact, routebeschrijving en openingstijden » Een afspraak maken

Een afspraak maken

Alle klantcontacten van de gemeente Roermond vinden op afspraak plaats vanuit het Stadskantoor aan het Kazerneplein. U kunt in het stadskantoor uitsluitend terecht op afspraak. Het digitaal maken van een afspraak kan voor veel producten.

Plan tijdig uw afspraak!

Om u nog beter van dienst te zijn, gingen we half april over op een nieuw klantsysteem. Daardoor is het mogelijk dat de termijn waarop u een afspraak kunt maken, langer is dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak!

Direct een afspraak maken?

Maak direct online uw afpraakMocht het door u gewenste product niet in de lijst van producten voorkomen (nadat u heeft geklikt op "een afspraak maken") of wilt u een telefonische afspraak maken, dan wordt u verzocht contact op te nemen via het centrale nummer: 14 0475. Voor bijvoorbeeld het product (her)vestiging uit het buitenland (ook wel eerste inschrijving in Nederland genoemd) kunt u alléén telefonisch een afspraak maken.

Afspraak geboorteaangifte of erkenning ongeboren vrucht

Afspraak omgevingsloket (voormalige Bouwbalie)

Wilt u een afspraak maken met het gemeentelijk Omgevingsloket (voormalige bouwbalie) neem dan contact op met het front-office via 14 0475.

Bezoekadres: Stadskantoor

Kazerneplein 7
6041TG Roermond