Corona

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening. Lees hier meer informatie.
Een actueel overzicht van belangrijke updates vindt u in ons liveblog

Werkzaamheden Kazerneplein

Bewonersbrief door brievenbus


Aan
de bewoners en ondernemers van het Kazerneplein

Roermond, 25 augustus 2020

Werkzaamheden Kazerneplein


Beste lezer,

De gemeente wil het Kazerneplein voor bezoekers aantrekkelijker maken. Daarom worden er veranderingen op het plein uitgevoerd.

Welke werkzaamheden gaan we uitvoeren?

  • de aanleg van een loper van rode straatstenen tussen het Designer Outlet Roermond en de (rol)trappen naar de onderdoorgang N280;
  • de aanleg van groeneilanden op het plein met rondom zitgelegenheid;
  • het plaatsen van bloembakken om de terrassen van de horeca af te schermen.

Wanneer start de uitvoering van de werkzaamheden?

Op maandag 31 augustus beginnen we met de aanleg van de loper. Deze werkzaamheden duren ongeveer 3 weken. U wordt nog geïnformeerd over het plaatsen van de groeneilanden en bloembakken.

Wij proberen de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken, helaas kunnen we dit niet helemaal voorkomen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Meer informatie

  • Voor meer informatie over deze brief kunt u contact opnemen met de heer R. Meijers, telefoon (0475) 35 96 00 of e-mail ralphmeijers@roermond.nl.
  • Voor informatie of vragen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer J. Willems, telefoon (0475) 35 92 07 of e-mail joswillems@roermond.nl of met de heer P. Hanegraaf van aannemer Asfaltbouw, telefoon 06 51 15 51 69 of e-mail peterhanegraaf@asfaltbouw.nl.


Met vriendelijke groet,
Gemeente Roermond


Wilt u onze informatie in de toekomst ook digitaal ontvangen? Meld u dan via www.roermond.nl/service aan voor Buurtpost en onze 2-wekelijkse nieuwsbrief Roermondpost. Hiermee blijft u gratis op de hoogte van actuele ontwikkelingen in uw buurt en gemeente.

 

Uw Reactie
Uw Reactie