Corona

Liveblog coronavirus

Het aantal coronabesmettingen stijgt sneller dan verwacht. Dat zorgt voor een onzekere zomer. Daarom gelden van 10 juli 6.00 uur ’s ochtends tot en met 13 augustus uit voorzorg extra maatregelen.

Voor al aangevraagde evenementen gelden nieuwe voorwaarden. De evenementencoördinator neemt zo snel mogelijk contact op met organisatoren van al aangevraagde evenementen.

Aangepaste dienstverlening

De dienstverlening van de gemeente is op enkele punten aangepast als gevolg van het coronavirus. Kijk hier voor een overzicht.

Het Coronafonds

Ondernemingen, verenigingen en stichtingen die als gevolg van de coronacrisis ernstig in hun voortbestaan worden bedreigd en die geen andere steun kunnen krijgen, kunnen een beroep doen op het Coronafonds. 

Ondernemen & corona

Kijk hier voor een overzicht van regelingen voor ondernemers zoals de TOZO, TOGS, NOW, Bbz en meer. 

Mantelzorg en corona

Het coronavirus heeft veel invloed op het dagelijks leven. Ook mantelzorgers hebben te maken met de gevolgen en maatregelen in verband met het virus.
 

Financiële ondersteuning

Op de inkomenskaart kunt u informatie vinden over landelijke en lokale regelingen die u mogelijk kunnen helpen.

Maatregelen tegen het coronavirus

Informatie over de maatregelen rondom corona.

Melden van overtredingen

Het is juist nu belangrijk dat we ons houden aan regels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Melding van overtredingen is in het belang van ieders veiligheid en gezondheid.

Informatie over het coronavirus

Hier leest u wat u kunt doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en waar u actuele en betrouwbare informatie kunt vinden.

Uw Reactie
Uw Reactie