Buitenspeeldag Tegelarijeveld als start wijkontwikkeling

Denk en doe mee voor Tegelarijeveld

13 juni 2024
Nieuwsbericht

Woensdag 12 juni was de gemeente Roermond, samen met Wonen Zuid en Nester, aanwezig op de Nationale Straatspeeldag. Tijdens deze dag voerden we interessante gesprekken met bewoners over de toekomst van het Tegelarijeveld.

Ideeën voor de wijk 

Om het wonen fijn, comfortabel en betaalbaar te houden, gaan we de komende jaren namelijk flink investeren in de wijk. Om te bepalen wat er moet gebeuren, dienen we een uitgetekend plan hebben. Tijdens de Nationale Straatspeeldag hebben we al veel ideeën gehoord van bewoners. Nu gaan we samen met hen aan de slag om dit verder te ontwikkelingen in een plan en een omgevingsvisie. 

Samen bouwen aan Tegelarijeveld

De kinderen leverden deze dag ook een bijdrage. Ze werkten namelijk enthousiast mee aan het allereerste kunstwerk voor Tegelarijeveld. Met sjablonen en graffiti gingen zij aan de slag om tot een kleurrijk resultaat te komen. Benieuwd naar het kunstwerk? Deze is te bewonderen in het wijkgebouw van het Tegelarijeveld.

Denk en doe mee

Heb je nog ideeën voor de wijk en wil je graag meepraten over onderwerpen zoals ontmoetingsplekken, speelruimte, duurzaamheid en groen, veiligheid en mobiliteit in de wijk? Stuur dan een e-mail naar info@tegelarijeveld.nl en denk en doe mee!