boekjes-zomerschool

Eerste editie Zomerschool Roermond van start

Op zondag 30 juni openen burgemeester Hoogtanders en Petra Stienen de eerste editie van De Zomerschool Roermond, tijdens een Zomers Zondagmiddaggesprek.

Tijdens deze middag gaat Petra Stienen met burgemeester Hoogtanders in gesprek over haar reis van Echt, via Tilburg en Amsterdam, naar Roermond. Welke momenten en personen hebben haar gevormd? Waarom koos zij voor het burgemeesterschap?  Hoe ziet zij de toekomst van onze stad Roermond en haar inwoners? Hoe geeft zij vorm aan haar agenda waarin verbinding, vertrouwen en waarden centraal staan? Deze en nog veel meer interessante vragen zullen de revue passeren. Bezoekers kunnen ook vragen stellen aan de burgemeester. Deze vragen moeten wel vooraf ingediend worden via onderstaand mailadres.

Aanmelden

Wil je op 30 juni erbij zijn? Meld je dan gratis aan voor deze middag via het digitale inschrijfformulier: https://forms.gle/8mBJNpgepzKV1Be26externe-link-icoon

Dit inschrijfformulier is ook te vinden bij ’t Paradies in Roermond.

De Zomerschool

In de zomermaanden liggen veel activiteiten en cursussen voor ouderen vaak stil, terwijl hier juist behoefte aan is. Speciaal voor de thuisblijvers heeft het Service Gilde Roermond een aanbod aan activiteiten opgesteld. Zij kunnen zich via de Zomerschool onder dompelen in kunst, cultuur en educatie. Zo komen ook de thuisblijvers de zomerweken op een prettige manier door, waarbij ontspanning en ontmoeting hand in hand gaan. Het hele programma is te vinden op de website van de seniorenraad. 

Let op: de aanmeldingen stromen binnen, dus twijfel niet te lang en meld je snel aan!

Meer informatie

Meer weten over De Zomerschool? Ga dan naar www.servicegilderoermond.nl/zomerschoolexterne-link-icoon