Panorama Maas - foto Koen Vullers

Geef je interesse aan ons door: aanbesteding catering interne evenementen

03 juli 2024
Nieuwsbericht

De gemeente Roermond nodigt lokale en regionale cateringbedrijven uit om hun interesse kenbaar te maken voor de opdracht ten behoeve van de catering van onze interne evenementen. Wij willen graag in contact komen met partijen welke voor de komende periode van twee tot mogelijk vier jaar de evenementencatering voor de gemeente willen verzorgen.

Deze opdracht betreft enkel de interne evenementen voor zowel interne als externe gasten. Denk hierbij onder andere aan:

  • Zomerfeest;
  • Kerstborrel;
  • Nieuwjaarsreceptie (voor zowel medewerkers als inwoners, ondernemers en verenigingen).

Opdracht

De gevraagde dienstverlening bestaat uit de voorbereiding, het faciliteren en het uitvoeren van de door de gemeente Roermond geïnitieerde interne evenementen. Dit betreft zowel de catering, de dranken, de uitvoering door personeel en de aankleding van het evenement. Het aantal personen aanwezig per evenement kan variëren tussen 50 en 500 personen.

Let op: het gaat hierbij niet om het verzorgen van de dagelijkse lunches. Hiervoor zijn door de gemeente reeds afspraken gemaakt met de bedrijfscateraar.

Interesse? Laat het weten!

Maak je interesse kenbaar vóór 15 juli 2024 door een e-mail te sturen naar inkoopbureau@roermond.nl onder vermelding van bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en contactpersoon.

Tussen 15 juli en 1 augustus 2024 zal een van de medewerkers van Inkoop contact met je opnemen over een eventueel vervolg van de procedure.