default iconMaak kennis met Nooit te Oud?!

Gemeente Roermond wil een leeftijdsvriendelijke stad zijn, waarin volop ruimte is voor alle inwoners om op een prettige manier ouder te worden en actief te blijven op cultureel gebied. Wij geloven in kunst en cultuur. Zelf kunst of cultuur maken of beleven, beiden zijn belangrijk. Kunst biedt ontspanning, houd je actief en zet aan tot kritisch denken. Samen cultureel actief zijn schept verbinding en zingeving, het verstevigt of leidt tot (nieuwe) sociale contacten.

Bij Nooit te Oud?! kun je meedoen aan verschillende culturele activiteiten voor een gesubsidieerd, laag tarief. Van tai chi, fotografie en schilderen tot gitaar spelen, dans, blazersklas en koorzang. Ieder voor- en najaar worden er cursusreeksen georganiseerd. Daarnaast participeert Nooit te Oud?! in de Doe Mee weken met onder andere een theatervoorstelling en speciale filmvertoningen in de ECI cultuurfabriek (in september 2023).

Meer informatie

Wil je inspraak in de activiteiten van Nooit te Oud?! of heb je ideeën die we niet mogen vergeten? Graag horen we je mening! Voor contact en informatie zie www.nooitteoudroermond.nl of stuur een e-mail naar info@nooitteoudroermond.nl.