Telefonische bereikbaarheid

Let op: Op dit moment is de wachttijd om ons telefonisch te bereiken langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Online bijeenkomsten mantelzorg en werk

Dag van de mantelzorg

Combineert u mantelzorgtaken met een baan? Dat kan pittig zijn! Omdat 1 op de 4 werknemers werk met mantelzorg combineert organiseren we, in samenwerking met steunpunten mantelzorg in Midden en Noord-Limburg, twee bijeenkomsten over mantelzorg en werk.

Bijeenkomst 1: ‘Hoe combineer ik werk en mantelzorg?’

Hoe kunt u een goede balans vinden in de zorg voor de ander en zorg voor uzelf. U ontvangt praktische tips en handvaten om mantelzorg en werk beter te combineren. De bijeenkomst wordt verzorgd door Savannah Offermans van Algemeen Maatschappelijk werk Midden-Limburg en ervaringsdeskundige Francesca Louwers. 

Wanneer: dinsdag 31 mei 2022
Tijd: 19:00 tot 20:00 uur
Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 30 mei, 12.00 uur via mantelzorg@roermond.nl.

Bijeenkomst 2: ‘Wet- en regelgeving en ondersteuning aan werkende mantelzorgers’

In deze bijeenkomst staat ‘wet- en regelgeving’ en de vormen van ondersteuning centraal. Aan de orde komen o.a. verschillende verlofregelingen, oplossingen op maat en het uitbesteden van regeltaken. Mantelzorgmakelaar Mirjam Hoogland en Francien Peeters zullen deze bijeenkomst verzorgen.  

Wanneer: dinsdag 7 juni 2022
Tijd: 19:00 tot 20:00 uur
Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 6 juni, 12.00 uur via mantelzorg@roermond.nl.

U krijgt van tevoren de link om in te loggen op Microsoft Teams toegestuurd.  
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met mantelzorgondersteuners van Horst a/d Maas, Venray, Gennep, Bergen, Weert, Nederweert, Leudal en Beesel.

U bent van harte welkom!