Campagne digiTaalhuis van start

Campagne digiTaalhuis Bibliorura - Jeroen

In Roermond hebben 6.000 mensen moeite met lezen en schrijven. Veel van deze mensen weten niet dat er hulp is. Die hulp kunnen ze krijgen in het digiTaalhuis. Jeroen zocht hulp en kan zijn kinderen nu voorlezen. 

Om ervoor te zorgen dat mensen de weg naar het digiTaalhuis vinden, heeft de Bibliotheek Bibliorura met steun van de Gemeente Roermond en het Laurentius Ziekenhuis een campagne ontwikkeld om het digiTaalhuis nog meer onder de aandacht te brengen. Deze campagne werd woensdagmiddag 3 juli feestelijk gelanceerd in het Laurentius Ziekenhuis in Roermond. Wethouders Ferdinand Pleyte en Marianne Smitsmans en voorzitter van de raad van bestuur van het Laurentius Ziekenhuis Marja Weijers lichtten toe waarom zij deze campagne zo belangrijk vinden. Taalambassadeurs Jeroen en Jan vertelden hoe beter kunnen lezen en schrijven invloed heeft gehad op hun leven.

De Bibliotheek Bibliorura, Gemeente Roermond en het Laurentius Ziekenhuis hopen op deze manier zoveel mogelijk mensen te bereiken zodat het digiTaalhuis een begrip wordt in Roermond.

Meer informatie

Uw Reactie
Uw Reactie