Telefonische bereikbaarheid

Let op: Op dit moment is de wachttijd om ons telefonisch te bereiken langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Seniorvriendelijk Roermond organiseert Doe Mee weken

In Roermond doet iedereen mee. Onder het motto DOE MEE! organiseert Seniorvriendelijk Roermond diverse activiteiten voor senioren in Roermond. Van 17 september tot en met 12 oktober kan men genieten van meer dan 40 activiteiten op verschillende locaties in Roermond. Van een muzikale dansmiddag en een creatieve schilderworkshop tot een heerlijk driegangendiner en gezellige stadswandeling. Liever informatief bezig of wilt u graag andere mensen ontmoeten? Ook dat kan!

Doe ook mee!

Wilt u graag andere mensen ontmoeten of iets nieuws leren? Doe dan mee tijdens de Doe Mee weken. Bekijk hier het volledige programma.

De Doe Mee weken vinden plaats in het kader van de landelijke Week tegen Eenzaamheid, de Dag van de Ouderen en Wereld Alzheimer Dag. 

Seniorvriendelijk Roermond

Seniorvriendelijk Roermond is een netwerk van inwoners en organisaties die zich inzetten voor een gemeente waar senioren gezien worden met hun ervaringen, kwaliteiten en talenten. Meer informatie over Seniorvriendelijk Roermond vindt u op de pagina 'Seniorvriendelijk Roermond'.