Telefonische bereikbaarheid

Let op: Op dit moment is de wachttijd om ons telefonisch te bereiken langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Duurzame stappen gezet? Meld jouw huis aan voor de Huizenroute!

Duurzame huizenroute

Duurzame stappen gezet? Meld jouw huis aan voor de Huizenroute!

Gemeente Roermond doet op 29 oktober en 5 november mee aan de Duurzame Huizenroute. Inwoners kunnen dan bij elkaar kijken welke energiebesparende maatregelen ze hebben genomen en zelf kunnen nemen. Heb jij duurzame stappen gezet zoals dakisolatie, HR++ glas of een warmtepomp? Meld je woning aan als voorbeeld op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route. 

Al 10 jaar lang delen enthousiaste huiseigenaren in Nederland hun ervaring over duurzaam wonen. Voor inwoners die hier ook mee aan de slag willen, is het ontzettend waardevol om eens een duurzaam huis te bezoeken. Hoe werkt een warmtepomp nou eigenlijk of hoe pak je het isoleren van je dak aan? Op 29 oktober en 5 november kunnen inwoners dit in de praktijk ervaren en vragen stellen aan een huiseigenaar. 

Aanmelden

Gemeente Roermond doet dit jaar mee aan de Duurzame Huizen Route en is op zoek naar voorbeelden in de omgeving. Heb jij als ervaringsdeskundige tips over het duurzamer maken van je huis? Meld jouw woning dan aan en deel je verhaal. Of je nu grotere of kleinere maatregelen hebt genomen: alle ervaringen zijn welkom! Aanmelden kan via: www.duurzamehuizenroute.nl.