Probeer een e-bike

Probeer een e-bike

Een e-bike vervangt de auto voor jouw woon-werkreis of voor een bezoek aan de stad. Met gemak leg je 15 kilometer af zonder bezweet of uitgeput aan te komen. Benieuwd of het iets voor je is? Selecteer een e-bike bij een fietshandelaar in de buurt en probeer die 2 weken gratis uit! Maar let op: vol = vol.

Waarom een e-bike proberen? 

Probeer een e-bike is een pilot van Roermond Bereikbaar. Het doel is om inwoners en forenzen in de regio Roermond te bewegen om eens de e-bike te proberen. Door de auto te laten staan houden we de stad Roermond beter bereikbaar blijft en zorgen we samen voor een duurzamere wereld. De ervaring van soortgelijke projecten in Nederland is dat wanneer je een e-bike 2 weken uitprobeert, je daarna kan beoordelen of het ook in de toekomst iets voor je is. Om hier beter zicht op te krijgen ontvangt iedere deelnemer op het einde een digitale vragenlijst over de ervaring met Probeer een e-bike. 

De pilot duurt tot 6 juni 2020. Voorafgaand hieraan wordt de pilot geëvalueerd en bij succes wordt Probeer een e-bike na deze periode voortgezet.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws bij de gemeente Roermond?

 

 

 

Uw Reactie
Uw Reactie