Telefonische bereikbaarheid

Let op: Op dit moment is de wachttijd om ons telefonisch te bereiken langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Energieloket Roermond: gratis en onafhankelijk advies

Energieloket Roermond

Vanaf 2050 moeten alle woning en gebouwen in Nederland op een duurzame manier worden verwarmd, zonder aardgas. Via het online energieloket van de gemeente Roermond kunt u informatie vinden over energiebesparing, een stappenplan naar een aardgasvrije woning, subsidie- en financieringsregelingen. Bovendien staan hier contactgegevens van onafhankelijke, deskundige adviseurs die gratis uw vragen kunnen beantwoorden.

Bereid uw woning voor op de toekomst!

Is uw huis al optimaal geïsoleerd, heeft u zonnepanelen of denkt u aan het aanschaffen van een warmtepomp? Onafhankelijke adviseurs beantwoorden gratis uw vragen. Op de website, die ontwikkeld is door Duurzaam Bouwloket, staan daarnaast lokale subsidie mogelijkheden, algemene informatie over verduurzaming en contactgegevens van betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Doe de energiesubsidie-check

Bekijk welke subsidies- en financieringsmogelijkheden er landelijk, provinciaal en in uw gemeente zijn via deze link: www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck