FlixBus-halte verplaatst naar busstation

Foto Flixbus

De FlixBus halte aan de Maashaven in Roermond, is verplaatst naar halte I op het busstation Roermond. Het hoofdstation van Roermond heeft daarmee nieuwe internationale reismogelijkheden.

De gemeente Roermond heeft samen met Arriva, NS/Transvision en FlixBus afspraken gemaakt over het toekomstig gebruik van busstation Roermond. Dit betekent dat de bestaande FlixBus halte aan de Maashaven is vervallen. Volgens dienstregeling zullen er per etmaal vier bussen stoppen op busstation Roermond en in de zomermaanden loopt dit op tot gemiddeld 12 bussen per etmaal. In het geval van treinstremmingen of geplande werkzaamheden aan het spoor, zal FlixBus uitwijken naar een van de andere haltes op het busstation.

Met deze ontwikkeling komen alle hoofdvervoerders samen op station Roermond wat de (toeristische) bereikbaarheid verbeterd en de lokale en regionale inwoners nieuwe overstapmogelijkheden biedt voor internationale reizen. 

Bereikbaarheid Designer Outlet 

Vanaf busstation Roermond blijft de Designer Outlet Roermond goed te bereiken met het Openbaar Vervoer of per voet. Voetgangers kunnen de Designer Outlet binnen 15 minuten bereiken met een wandeling door het gezellige historische centrum van Roermond.

Uw Reactie
Uw Reactie