Corona

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening. Lees hier meer informatie.
Een actueel overzicht van belangrijke updates vindt u in ons liveblog

Han Geraedts neemt afscheid van gemeente Roermond

Gemeentesecretaris Han Geraedts vertrekt bij de gemeente Roermond. Omdat hij zijn werkzaamheden, op verzoek van het college van burgemeester en wethouders, voorlopig blijft voortzetten, is nog niet duidelijk per wanneer hij afscheid neemt. Geraedts is sinds oktober 2011 in dienst bij de gemeente. 

Onder leiding van Geraedts is vorig jaar een grote reorganisatie in gang gezet. “Nu de organisatie aan de vooravond staat van de invoering van een nieuwe inrichting, is dat voor mij een logisch moment van reflectie”, aldus Geraedts. “Ik heb voor mijzelf de conclusie getrokken dat ik toe ben aan een volgende stap in mijn carrière. Na 8,5 jaar is dat geen makkelijk besluit, want deze stad en organisatie betekenen veel voor mij. Mijn toekomstige opvolger mag zich verheugen op een geweldige werkplek.”

Het college van burgemeesters en wethouders van Roermond betreurt het vertrek van Geraedts zeer, maar respecteert zijn keuze. Burgemeester Rianne Donders namens het college: “We begrijpen de overweging van Han en kunnen daar alleen maar respect voor hebben. Hij heeft veel betekend voor Roermond. Dat hij zijn werkzaamheden, op ons verzoek, nog een tijd blijft voortzetten, kenmerkt zijn loyaliteit en dat waarderen we zeer. Dit geeft ons de tijd om voor goede opvolging te zorgen.”

Uw Reactie
Uw Reactie