Groen&Doen Roermond van start!

Onder toeziend oog van ruim 100 medewerkers onthulde wethouder Marianne Smitsmans donderdagochtend op de nieuwe locatie aan de Daalakkerweg het gevelbord met de naam en het logo voor de werkmaatschappij Groen&Doen Roermond. Medewerkers waren gevraagd zelf een naam te bedenken voor de nieuwe organisatie. Het winnende team ontving uit handen van de wethouder een smakelijk presentje. 

Vanaf 2022 gaat deze organisatie het onderhoud van alle gemeentelijke percelen uitvoeren. De nieuwe locatie dient als centrale uitvalsbasis voor medewerkers en materieel.  De groenpercelen en reinigingslocaties zijn van hieruit goed te bereiken. De nieuwe organisatie heeft zich voorbereid op de uitbreiding van het werkgebied. Sterke en samenwerkende wijkteams vormen de basis van deze nieuwe organisatie.

Gemeente Roermond is eigenaar en opdrachtgever van Groen&Doen Roermond en combineert binnen deze organisatie het integraal onderhoud en beheer van de openbare ruimte met het duurzaam bieden van werk aan specifieke doelgroepen binnen de arbeidsmarkt.