Corona

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening.
Kom alléén in dringende gevallen naar het stadskantoor. Lees hier meer informatie.
Een actueel overzicht van belangrijke updates vindt u in ons liveblog

The Passion in Roermond

The Passion 2020 in Roermond

Op 9 april 2020 is Roermond het decor van The Passion. Tijdens dit grote live-evenement krijgen de laatste uren van Jezus' leven, lijden en opstanding vorm door optredens van bekende artiesten en Nederlandstalige muziek. The Passion staat voor liefde, verbinding en vrijheid voor iedereen. 

Binnen de gemeente Roermond zijn we hard aan de slag om een prachtig evenement neer te zetten dat bereikbaar en voor iedereen toegankelijk is. Inmiddels blijkt dat in onze stad al ideeën ontstaan om zelf iets te organiseren dat past bij de positieve boodschap van dit evenement. 

Heeft u ook een initiatief? Bijvoorbeeld samen met uw vereniging, vriendengroep, stichting, buurt, school, onderneming, instelling of gewoon alleen? Dan nodigen wij u van harte uit uw initiatief te melden via het e-mailadres: passion@roermond.nl. Mogelijk kunnen we initiatieven die elkaar versterken bij elkaar brengen en meewerken aan de bekendheid van het initiatief. Hiermee hopen we dat zoveel mogelijk mensen op hun eigen manier The Passion kunnen beleven.

Uw Reactie
Uw Reactie