Telefonische bereikbaarheid

Let op: Op dit moment is de wachttijd om ons telefonisch te bereiken langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Inkomenskaart 2022 verschenen

Inkomenskaart 2022

Geldzorgen, ook bijvoorbeeld als gevolg van het coronavirus of door de stijgende energiekosten, zijn voor veel mensen voelbaar. Nog meer dan andere jaren, wil de gemeente Roermond burgers met een laag inkomen ondersteunen en de weg wijzen naar de voorzieningen die er voor hen zijn. Wij hebben de beschikbare regelingen in kaart gebracht op de inkomenskaart 2022. De kaart geeft een duidelijk overzicht bij welke instanties u terecht kunt, om uw financiële situatie te verbeteren. 

De informatie op de Inkomenskaart kunt u uiteraard ook online raadplegen:

Kaart thuis ontvangen?

Wij hebben de Inkomenskaart verstuurd naar alle minima die bekend zijn bij de gemeente. Mocht u geen exemplaar hebben ontvangen maar toch er een willen? Wij zenden u graag een exemplaar toe! Stuur in dat geval een mail naar Han Cuijpers, Sociaal Boekhouder via hancuijpers@roermond.nl.

Tot slot nog het volgende: de regelingen op de Inkomenskaart zijn er speciaal voor mensen met een laag inkomen. Laat uw geld niet liggen. Maak er gebruik van!