Corona

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening. Lees hier meer informatie.
Een actueel overzicht van belangrijke updates vindt u in ons liveblog

Posteractie

Een voorbeeld van de posters

De inwoners van Roermond hebben een poster ontvangen. Mensen die hulp nodig hebben kunnen de rode kant voor het raam hangen. Mensen die kunnen helpen, kunnen de groene kant voor het raam hangen. Eventueel kunt u uw telefoonnummer op de poster zetten zodat u gebeld kan worden. Let op: uw telefoonnummer is daarmee wel openbaar.

Denk goed na of u dit wilt. Als u twijfelt, doe het dan niet. Rob Hompe van Roermond Nieuws heeft dit concept van DWCPRINT onder de aandacht gebracht, de fractievoorzitters van de Roermondse raad hebben dit direct omarmd en ondersteund. De Roermondse ondernemer Wim Cox heeft aangeboden dat de medewerkers van zijn bedrijf de poster rond brengen.
 
Het idee sluit naadloos aan bij de campagne Come Together dat vraag en aanbod van ‘coronahulp’ bij elkaar brengt. Kijk voor meer informatie op de website www.cometogetherroermond.nl en op de facebookpagina van Come Together. Like deze pagina, deel het en nodig uw facebookvriend uit hetzelfde te doen. Heeft u een initiatief om mensen te helpen, dan kunt u dat melden via de website of per mail cometogether@roermond.nl.

Bij de verspreiding van de poster worden de hygiënemaatregelen van RIVM gevolgd.

Uw Reactie
Uw Reactie