Sport- & Speldag voor mensen met een beperking op zaterdag 5 oktober 2019

Het logo van de gemeente Roermond

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt in en rondom sporthal Jo Gerris de vijfde sport- & speldag plaats voor mensen met een beperking. Om 13.00 uur start de gezamenlijke warming up. Vervolgens verzorgen verschillende sportverenigingen uit Roermond en omgeving het activiteitenprogramma waaraan iedereen kan deelnemen.

Naast dit aanbod zijn er tal van nevenactiviteiten voor iedereen. Er is een springkussen, een knutselhoek, u kunt voetballen maar ook een potje Boccia spelen. Voor ieder wat wils!

Van 15.00 tot 16.00 uur is er een zwemactiviteit. Deze activiteit vindt plaats in het 25-meterbad van zwembad De Roerdomp. Het zwembad ligt op loopafstand van de Jo Gerris hal. 

Omstreeks 16.00 uur komt het actieve gedeelte ten einde en sluiten we de dag op feestelijke wijze af. 

De toegang is gratis. De dag wordt georganiseerd door Stichting Sportdag Roermond, PSW Vrije Tijd, Daelzicht, Iedereen Kan Sporten Midden Limburg, Stichting Gehandicapten Platform Roermond, de Mutsaersstichting en Sportservice Roermond. 

Aanmelden

Uiteraard mag u deze mooie dag niet missen! Om aan te melden verwijzen wij u naar www.ikkansporten.nl. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via: 
paulineschrooten@roermond.nl of 06 30 20 25 82.

Uw Reactie
Uw Reactie