Verkeersmaatregelen 11devande11de vervallen

Het logo van de gemeente Roermond

De opening van het carnavalsseizoen, de11vande11de in Roermond, gaat zoals eerder bekend gemaakt niet door. Dit heeft de voorzitter van de Veiligheidsregio Limburg-Noord besloten. Dat betekent ook dat de aangekondigde op- en afbouw activiteiten en verkeersmaatregelen niet zullen plaatsvinden.

Bereikbaarheid

Het Stationsplein, tussen de Oranjelaan en het busstation, wordt komende week niet afgesloten. De Roerkade blijft bovendien voorlopig regulier bereikbaar. 

Verkeersmaatregelen

De volgende, aanvullende verkeersmaatregelen komen daarnaast te vervallen. 

  • Op de Veldstraat, Kruisherenstraat en Willem-II singel zullen op 8 november de fietsrekken worden verwijderd. Fietsen moeten dus tijdelijk ergens anders worden geplaatst.
  • De parkeervakken op de Kruisherenstraat zullen op woensdag 10 november en donderdag 11 november worden ingericht als fietsenstalling. Auto’s moeten die dagen elders worden geparkeerd. 
  • Op donderdag 11 november kan er alleen verkeer vanaf de Willem-II singel de tunnel op de Oranjelaan inrijden. Verkeer uit de wijk ’t Veld / Vrijveld kunnen die dag geen gebruik maken van de tunnel en moeten omrijden via de Bredeweg richting de Koninginnelaan of de Venloseweg. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden en de aanwijzingen in het kader van de verkeersveiligheid op te volgen. Er staan ook verkeersregelaars. Zij zorgen voor een goede doorstroom van alle verkeer. 
  • Het NS station is met de auto bereikbaar via de Veeladingstraat. 

Meer informatie

Houd de website van de gemeente en de Veiligheidsregio Limburg-Noord in de gaten voor het laatste nieuws omtrent evenementen in de regio.

Uw Reactie
Uw Reactie