Praat mee over de toekomst van de binnenstad van Roermond!

22 mei 2023
Nieuwsbericht

Wat gunt u Roermond voor uzelf en alle overige bewoners? Waar droomt u van? Bijvoorbeeld meer groen, een betere bereikbaarheid, ruimte voor ontmoeting, meer woonruimte en welke zaken nog meer? Wat zijn uw ideeën over de ruimtelijke invulling en de leefomgeving? Wij willen graag met u in gesprek over de toekomst van de binnenstad!

Denk en praat mee over uw Roermond!

Om te komen tot dit toekomstbeeld heeft de gemeente Roermond een stedenbouwkundig bureau opdracht verleend om een gebiedsprofiel op te stellen voor de binnenstad van Roermond. Een vergezicht en stip op de horizon met nieuwe denkrichtingen voor thema’s als ruimtelijke kwaliteit, economie, leefbaarheid, vergroening, verduurzaming en hittestress. Oftewel, een toekomstperspectief voor de binnenstad als geheel en het daarmee integraal afwegen en inpassen van verschillende belangen. Dit alles met het oog op een aantrekkelijke binnenstad richting 2030 en verder.

We nodigen u graag uit op woensdag 31 mei van 19.00 tot 22.00 uur in de ECI cultuurfabriek (ECI 13, Roermond).

Aanmelden

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld u aan via economie@roermond.nl. U ontvangt daarna een bevestiging en meer informatie.