Roermond gaat een eigen Quiet Community starten!

Quiet verlicht armoede in Nederland. Dit doet de community door samen met lokale sponsors gratis producten en diensten beschikbaar te stellen voor mensen in een armoedesituatie. Zo vertellen ze over (stille) armoede en over de mensen die erin leven, op een eerlijke en professionele manier. En biedt Quiet de members een kans zichzelf te versterken in contact met anderen.

Hiermee hoopt Quiet stille armoede een stem te geven en uit de taboesfeer te halen, sociaal isolement door solidariteit en saamhorigheid te tackelen en het zelfvertrouwen van de members te vergroten. 

Quiet community Roermond

De gemeente Roermond geeft hiertoe een impuls, maar kan dit niet alleen. Iedere community heeft sponsors, financiers en bestuursleden nodig die met hart en ziel hun talent inzetten voor de mensen om wie het gaat volgens de drie pijlers van Quiet: vertellen, verzachten en versterken.

Meer informatie

Meer weten over Quiet? Je leest het op de website www.quiet.nlexterne-link-icoon. Heb je interesse om aan te sluiten bij de Roermondse Quiet Community? Neem dan gerust contact op met Linda van Nieuwkerk (lindavannieuwkerk@roermond.nl of 06 34 98 66 50). We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan!