Sportservice presenteert: Watersjportiefestasie en Goldensports

24 april 2023
Nieuwsbericht

Ook dit jaar organiseert Sportservice van 6 tot en met 11 juni weer de Watersjportiefestasie. Nieuw dit jaar is GoldenSports: sámen bewegen in de buitenlucht op een plezierige manier voor 55 plussers.

Watersjportiefestasie

Ook dit jaar organiseert Sportservice Roermond weer de Watersjportiefestasie. Van 6 tot en met 11 juni verzorgen 16 fantastische watersportaanbieders uit Roermond allerlei clinics en demonstraties. De Watersjportiefestasie is er voor iedereen, van beginners tot experts en van jong tot oud. Of u nu van kanoën, suppen, zeilen, duiken of wakeboarden houdt, er is voor ieder wat wils. De Watersjportiefestasie biedt een geweldige kans om GRATIS kennis te maken met allerlei watersporten! 

GoldenSports

Bijna is het zover! De lancering van GoldenSports in Roermond! Vanaf 4 mei worden er wekelijks trainingen gegeven in de buitenlucht bij Park Hattem. Deze worden verzorgd door een professionele trainer/begeleider met sportachtergrond. Bent u 55 jaar of ouder? Dan kunt u meedoen aan onze trainingen! De lessen worden verzorgd op ieders eigen niveau. Ook als u lichamelijke klachten heeft kunt u deelnemen. GoldenSports draait om het sámen bewegen op een plezierige manier. Na afloop van de training wordt er gezamenlijk een kop koffie of thee gedronken.