Sterrenberg fase 1

U bevindt zich hier: Home » Bestuur en organisatie » Ambtelijke organisatie » Inrichtingsontwerp

Sterrenberg fase 1

Aanpassingen infrastructuur Sterrenberg fase 1

In oktober wordt gestart met de werkzaamheden van fase 1 aan de straten in de Sterrenberg. Daarbij worden de wegen, het gras en de bomen in de Mercuriusstraat, Apollostraat, Jupiterstraat en een gedeelte van de Plutolaan en de Saturnusstraat vernieuwd. Ook komt er in een deel van het gebied een nieuw riool.
Op donderdag 19 oktober heeft de aannemer (BAM infra) en de gemeente een informatieavond georganiseerd voor omwonenden van fase 1. Daarin werd kennis gemaakt, werden de plannen gedeeld en was de gelegenheid om vragen te stellen.
In de bijlagen onderaan deze pagina zijn de uitgewerkte ontwerptekeningen, een overall planning en de presentatie van 19 oktober 2017 te vinden.

Facebook, nieuwsbrief
Tijdens het project wordt de facebookpagina van de Donderberg bijgewerkt en worden op gezette tijden nieuwsbrieven verspreid onder bewoners en ondernemers in het projectgebied. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken komt u bij de Facebookpagina respectievelijk de nieuwbrief. De voorgaande nieuwsbrieven worden onder aan deze pagina opgeslagen.

Contactgegevens aannemer BAM Infra
Hoofduitvoerder: de heer P. Streng 06-23011936, piet.streng@bam.com
Uitvoerder: de heer E. van de Wiel 06-23011954, erik.vande.wiel@bam.com
Omgevingsmanager mevrouw R. Feenstra 06-17602443, rixt@burobij.nl

Contactgegevens gemeente Roermond
Projectleider: de heer J. van Montfort 0475-359409, josvanmontfort@roermond.nl
Toezichthouder: de heer J. Heffels 06-15027436, jeanheffels@roermond.nl

Bijlagen