Een coachinggesprek van RoerOmenergie

Verduurzaam je woning met gratis advies van een energiecoach!

09 juli 2024
Nieuwsbericht

Ben je woningeigenaar in Roermond of sta je op het punt dat te worden? Dit is je kans om gratis advies te krijgen van een energiecoach en je huis te verduurzamen! Zo kun je je energierekening verlagen en je wooncomfort verhogen.

Van mei 2023 tot begin 2024 hebben energiecoaches van RoerOm Energie meer dan 100 huishoudens geholpen met het verduurzamen van hun woningen. Deze succesvolle pilot krijgt nu een vervolg. Vanaf juni 2024 kunnen nog eens 235 huishoudens in Roermond kosteloos advies en hulp ontvangen bij het verduurzamen van hun woning.

Nieuwe energiecoaches

Op 3 april 2024 ontvingen acht nieuwe energiecoaches hun certificaat uit handen van wethouder Van Rey van duurzaamheid. Met deze nieuwe aanwinsten heeft RoerOm Energie nu in totaal 13 gecertificeerde energiecoaches. De opleiding van de coaches werd verzorgd door HOOM.

Gratis advies

De energiecoaches helpen woningeigenaren met het opstellen van een energiebespaarplan, variërend van beknopt tot uitgebreid. Deze vrijwilligers bieden zonder commercieel belang ondersteuning bij het identificeren van verduurzamingsmogelijkheden. Hun adviezen zijn gratis en vrijblijvend.

Aanmelden

Woningbezitters en huurders in Roermond kunnen zich aanmelden voor een gratis gesprek met een energiecoach via http://www.roeromenergie.nl/aanmeldenenergiecoachingexterne-link-icoon

Er zijn 235 gratis gesprekken beschikbaar. Grijp deze kans en meld je aan voor deskundig advies over het verduurzamen van je woning.