Corona

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening. Lees hier meer informatie.
Een actueel overzicht van belangrijke updates vindt u in ons liveblog

Werk in uitvoering: N280

Werk in uitvoering

Voor de meest actuele stand van zaken over de werkzaamheden en de omleidingen verwijzen wij u graag naar de website: www.N280verbindtroermond.nl.

De rijstroken ter plaatse van de werkzaamheden zijn verlegd naar de nieuwe parallelwegen aan de buitenzijde van de werkzaamheden. De N280 is gewoon open voor het verkeer.

De hoofdingang voor het Outlet en de Mijnheerkensweg zijn weer vanuit de N280 te bereiken.

De werkzaamheden zijn verplaatst naar het laatste stukje N280 tussen de Sint Wirosingel en de verdiepte ligging. De komende tijd is hierdoor op dit gedeelte per rijrichting slechts 1 rijstrook beschikbaar. De werkzaamheden aan de noordkant zijn gereed. Het verkeer wordt vanaf maandag 28 september in beide richtingen over de nieuwe noordelijke rijbanen geleid. 

Wilhelminasingel

De Wilhelminasingel is voor het verkeer vanaf de N280 naar de Venloseweg afgesloten. Deze afsluiting blijft tot aan de openstelling van de verdiepte ligging. Het verkeer wordt via de Sint Wirosingel en Broekhin omgeleid. Om sluipverkeer tegen te gaan is de Venloseweg (gedeelte langs het viaduct over het spoor) éénrichtingsverkeer geworden. Vanuit de Mijnheerkensweg / Parallelweg mag u dan niet richting de Venloseweg rijden. Eind september wordt dit gedeelte weer in beide richtingen opengesteld.

Buitenop

Verkeer vanuit het oosten richting de Roerkade moet rechtsaf slaan en bereikt via de Looskade de Roerkade. Verkeer vanuit het westen dat naar de Maashaven wil kan rechts afslaan richting de Roerkade en via de Looskade de Maashaven bereiken.

De rijstrook vanuit de Kraanpoort naar de N280 is afgesloten. Verkeer naar de N280 kan via de Looskade en Buitenop noord naar de tijdelijke verkeerslichten van de N280 rijden.
Omleidingen staan aangegeven.

Schipperswal / Mijnheerkensweg

De nieuwe aansluiting met Schipperswal is geheel open. 

Verkeer naar industrieterrein Willem Alexander moet weer gebruik maken van de aansluiting van de Mijnheerkensweg op de N280 ter hoogte van de hoofdingang van het Outlet.
 

 

Uw Reactie
Uw Reactie