Werk in uitvoering: N280

Werk in uitvoering

Voor de meest actuele stand van zaken over de werkzaamheden en de omleidingen verwijzen wij u graag naar de website: www.N280verbindtroermond.nl.

Tussen de Wilhelminasingel en de tijdelijke aansluitingen van de N280 op de Mijnheerkensweg vinden werkzaamheden naast de N280 plaats. De rijstroken zijn ter plaatse van de werkzaamheden verlegd naar tijdelijke rijstroken aan de zuidzijde van de werkzaamheden. De N280 is gewoon open voor het verkeer.

Wilhelminasingel

De huidige verkeerssituatie blijft tot het voorjaar van 2020 in deze vorm liggen. Alleen de links afslaande beweging vanuit het westen naar het Outlet en de Mijnheerkensweg is niet meer mogelijk. Dit verkeer wordt omgeleid via de tijdelijke afrit naar de rotonde in de Mijnheerkensweg. Het verkeer naar het Outlet kan van daar uit naar de parkeergarage aan de Schipperswal rijden. Verkeer naar DCO van Iersel en Euromaster kan vanuit de rotonde weer de oprit naar de N280 nemen en bij de verkeerslichten van de Wilhelminasingel rechts afslaan naar de Mijnheerkensweg.

Schipperswal / Mijnheerkensweg

De aansluiting van de Schipperswal op de Mijnheerkensweg is afgesloten. Er is een by-pass aangelegd tussen de Schipperswal en de Mijnheerkensweg. Vanuit de N280 kan het verkeer via de rotonde en Mijnheerkensweg de Schipperswal bereiken.

Looskade

De Looskade is tussen de parkeerplaats bij de Arlo en Maashaven afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Verkeer dat vanuit Maashaven naar de N280 wil moet de omleidingsroute via Maashaven, Schipperswal en Mijnheerkensweg volgen. Bij de rotonde van de Mijnheerkensweg kan men de N280 oprijden in iedere gewenste richting.

Bestemmingsverkeer voor Arlo, Looskade en Looierstraat kunnen via de Roerkade naar hun bestemming rijden.

Dinsdag 22 oktober gaat de Looskade weer open voor alle verkeer.

Fietsverkeer

  • Fietsers die normaal gebruik maken van de Looskade worden omgeleid via de fietstunnel onder de N280 naar de Sint Jansstraat. Zij bereiken via de Swalmerstraat en de Kraanpoort de Roerkade. Vanaf de Roerkade gebruikt men dezelfde omleidingsroute.
Uw Reactie
Uw Reactie