Werk in uitvoering: N280

Werk in uitvoering

Voor de meest actuele stand van zaken over de werkzaamheden en de omleidingen verwijzen wij u graag naar de website: www.N280verbindtroermond.nl.

Tussen de Wilhelminasingel en de tijdelijke aansluitingen van de N280 op de Mijnheerkensweg vinden werkzaamheden naast de N280 plaats. De rijstroken zijn ter plaatse van de werkzaamheden verlegd naar tijdelijke rijstroken aan de zuidzijde van de werkzaamheden. De N280 is gewoon open voor het verkeer.

Wilhelminasingel

De huidige verkeerssituatie blijft tot februari 2020 in deze vorm liggen. Alleen de links afslaande beweging vanuit het westen naar het Outlet en de Mijnheerkensweg is niet meer mogelijk. Dit verkeer wordt omgeleid via de tijdelijke afrit naar de rotonde in de Mijnheerkensweg. Het verkeer naar het Outlet kan van daar uit naar de parkeergarage aan de Schipperswal rijden. Verkeer naar DCO van Iersel en Euromaster kan vanuit de rotonde weer de oprit naar de N280 nemen en bij de verkeerslichten van de Wilhelminasingel rechts afslaan naar de Mijnheerkensweg.

Schipperswal / Mijnheerkensweg

De aansluiting van de Schipperswal op de Mijnheerkensweg is afgesloten. Er is een by-pass aangelegd tussen de Schipperswal en de Mijnheerkensweg. Vanuit de N280 kan het verkeer via de rotonde en Mijnheerkensweg de Schipperswal bereiken.

Looskade

De Looskade is weer opengesteld voor het verkeer.

Fietsverkeer

(Brom)fietsers die normaal gebruik maken van de Looskade mogen vanaf nu niet meer over de Looskade rijden. Tussen Maashaven en Buitenop ter hoogte van de Natalinitoren is een vrijliggend (brom)fietspad aangelegd. Bij de aansluiting van Buitenop moeten de (brom)fietsers via Buitenop naar de Roerkade rijden.

 

Uw Reactie
Uw Reactie