Werk in uitvoering: Vervangen verkeersregelinstallaties op de N293

Werk in uitvoering

De Provincie Limburg vervangt begin januari 2022 drie verkeersregelinstallaties (VRI’s) op de N293 in de omgeving van Roermond.

Kruising Oosttangent-Noord met de kruising Oosttangent-Zuid

Van 3 januari 2022 tot en met 20 januari 2022 starten de werkzaamheden op de kruising Oosttangent-Noord met de Oosttangent-Zuid, de kruising van de N293 met de N570.
Er wordt een tijdelijke verkeersregelinstallatie geplaatst en er worden rijstroken afgesloten om de werknemers veilig te kunnen laten werken.

Kruising Oosttangent-Zuid met Poortereind

Van  24 januari 2022 tot en met 10 februari 2022 vinden er werkzaamheden plaats op de kruising Oosttangent-Zuid met Poortereind.
Ook hier wordt een tijdelijke verkeersregelinstallatie geplaatst. Om de lussen in het wegdek aan te brengen wordt er in de avond-nachtelijke uren een locale omleiding ingesteld. De uitvoeringsdatum hiervan is nog niet bekend.

Kruising Oosttangent-Zuid met de Heinsbergerweg

Van 14 februari 2022 tot en met 4 maart 2022 worden werkzaamheden uitgevoerd op de kruising Oosttangent-zuid met de Heinsbergerweg.
Hier wordt een tijdelijke verkeersregelinstallatie geplaatst en zal het verkeer op diverse momenten onder begeleiding van verkeersregelaars om de aanwezige middengeleiders geleid worden. 

Overlast

De werkzaamheden zullen overlast en oponthoud veroorzaken. Om de omgeving zo goed mogelijk te informeren hebben we deze informatie ook met de hulpdiensten, Arriva, Roermond Bereikbaar, de gemeente Roerdalen en Stefanie Vonken gedeeld.
 

Uw Reactie
Uw Reactie