Reconstructie Burg. Geuljanslaan en de Bisschop Lindanussingel van start

Maandag 22 maart 2021 start de uitvoering van de reconstructie van de Burgemeester Geuljanslaan en de Bisschop Lindanussingel. Tijdens de uitvoering werken wij aan de rotondes, op verschillende plaatsen aan het voet- en fietspad en vernieuwen wij het asfalt. In de Roerderweg werken wij ook aan het riool. Het werk wordt uitgevoerd door BESIX Infra Nederland en duurt tot eind juli 2021.

Vanwege de coronacrisis was het houden van een grote informatiebijeenkomst helaas niet mogelijk. Op 9 februari heeft daarom een digitale presentatie plaatsgevonden over de werkzaamheden:

De presentatie vindt u ook in de BESIX Infra Omgevingsapp (te downloaden via de App- en Playstore) en op de facebookpagina Rec. Burg. Geuljanslaan – Bis. Lindanussingel. Via de omgevingsapp en facebookpagina kunt u ook eventuele vragen stellen.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Om het de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren voor zowel de weggebruikers als de werknemers worden tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen. Ook worden gedurende de uitvoering omleidingsroutes voor het verkeer ingesteld. 

Bereikbaarheid

  • Doorgaand verkeer wordt omgeleid gedurende het gehele werk. Bestemmingsverkeer wordt plaatselijk omgeleid, dat verschilt per fase. De weg wordt afgesloten voor autoverkeer;
  • Voetgangers en fietsers kunnen altijd langs de werkzaamheden door;
  • Aanwonenden kunnen te voet en per fiets hun woning bereiken;
  • Bereikbaarheid voor leveranciers en afnemers bij bedrijven wordt persoonlijk afgestemd. BESIX Infra Nederland biedt waar mogelijk maatwerk aan, stuur een bericht naar geuljanslaan.infra.nl@besix.com voor verdere afstemming.

Vragen?

Vanaf maandag 22 maart is er elke dinsdag om 15.00 uur een inloopspreekuur waar u met vragen en opmerkingen terecht kunt. Dit vindt plaats in de keet die staat op het parkeerterrein bij Hockeyclub Concordia. Wij vragen u hierbij de COVID-19 maatregelen in acht te nemen. Vragen, klachten en meldingen kunt u ook kenbaar maken door een mail te sturen naar geuljanslaan.infra.nl@besix.com.

Bewonersbrieven

Op maandag 1 februari 2021 is een bewonersbrief en buurtpost verspreid over de reconstructie Burgemeester Geuljanslaan – Bisschop Lindanussingel: 

Wilt u bewonersbrieven over uw wijk of buurt via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor Buurtpost via www.roermond.nl/service

 

 

Uw Reactie
Uw Reactie