Telefonische bereikbaarheid

Let op: Op dit moment is de wachttijd om ons telefonisch te bereiken langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Werk in uitvoering: Rijksweg Zuid Swalmen

Werk in uitvoering

Vanaf 2 maart 2022 vinden werkzaamheden plaatst op en rondom de Rijksweg Zuid in Swalmen. Tijdens deze werkzaamheden worden gasleidingen vervangen in opdracht van Enexis, waarbij trottoirs, fietspaden en kleine gedeeltes van de rijbaan worden opengebroken.

Gezien de beperkte ruimte voor zowel de werkzaamheden als het verkeer, zullen er verkeersmaatregelen getroffen moeten worden die voor hinder en vertraging gaan zorgen maar tegelijkertijd de meest veilige optie zijn en voor de meest mogelijke bereikbaarheid zorgen. Ook worden tijdelijke verkeerslichten geplaatst.

De werkzaamheden worden opgesplitst in 3 fases, die elk ongeveer één maand in beslag nemen: 

  • Van 2 maart 2022 tot en met 1 april 2022
    Op de Rijksweg Zuid tussen de Brugstraat en Molenstraat. Gedurende deze fase is de aansluiting Brugstraat – Rijksweg Zuid afgesloten. 
  • Van 4 april 2022 tot en met 29 april 2022
    Op de Rijksweg Zuid tussen de Molenstraat en de Beekstraat. De aansluitingen Rijksweg Zuid - Molenstraat en Rijksweg Zuid – Schoolstraat zijn afgesloten.
  • Van 2 mei 2022 tot en met 3 juni 2022
    Op de Rijksweg Zuid tussen de Beekstraat en Gevaren. De aansluitingen Rijksweg Zuid – Gevaren en Rijksweg Zuid – De Leucker zijn hierbij afgesloten.

De exacte duur van een fase kan afwijken indien er onvoorziene zaken worden aangetroffen.